Aantal personen: 4
2 kg mosselen
1 ui
1 rode en 1 groene paprika
1 teentje knoflook
1 blikje gepelde tomaten
1 Schep(je) sambal of chilisaus
bosuitjes
verse koriander
Saus:
Fruit de gesneden ui met de knoflook.
Voeg er de gesneden paprika en de gesneden bosuitjes bij en
smoor ze even mee.
Voeg dan de tomaten en de sambal of chilisaus toe.
De mosselen:
Kook de schone mosselen in een flinke scheut wijn; schud ze
tussentijds af en toe om.
Doe wat fijngesneden koriander in de saus.
Schenk de saus op de mosselen en schud weer een keer om.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |